Klimaløgnen

Klimaet går under imorgenÅrsagen til oprettelsen af denne blog skal findes i det faktum, at jeg personligt finder det dybt forunderligt at journalister & såkaldte videnskabsmænd er sluppet afsted med at bilde store dele af det politiske system og offentligheden ind, at man kan forudsige klimaet om 91 år ! Især pudsigt taget i betragtning af, at vejrudsigten maksimalt laver en prognose om vejret de næste 5 dage.

Hvert menneske udleder 20 liter Co2 i timen & med 6.7 Mia. mennesker bliver det til en del på årsplan. Termitter udleder angiveligt også 50 Mia. tons Co2 om året. Begge disse faktorer indgår ikke i FNs klimapanels (IPCC) rapport fra 2007 ! I den ”rapport” inddrages alene den menneskeskabte udledning af Co2 igennem fossile brændstoffer som olie mm. Samtidigt kan IPCCs computermodeller ikke simulere nedbørsmængder realistisk. Det har betydning for skydækket på jorden & dermed temperaturen. Omtalt i denne youtube video fra det Canadiske tv-selskab CBC.ca fra 2005: tinyurl.com/nedboer

Samtidig er der i dag 700 forskere, der går imod IPCCs forudsigelser om klimaet. Det rammer en hul pæl igennem den ”videnskabelige koncensus” på klimaområdet. Oprindeligt stod 650 forskere frem. Se mere på tinyurl.com/klima650

Samtidigt beskæftiger IPCCs rapport med forudsigelser om klimaet på jorden i år 2100 ! Og det er mildest talt noget fup. Især taget i betragtning af at DMIs prognoser jo maksimalt vil binde an på en 5 døgns vejrudsigt. I dage påstår IPCC at kunne forudsige jordens klima om over 33.000 dage ! IPCC laver sandsynlighedsregning, som kommer frem til at menneskene skulle stå bag opvarmning . Og det uden at den menneskelige udskillelse af co2 og dyrs co2 indgår i computermodellerne. Det er jo pseudovidenskab.

I øvrigt har Al Gore oprettet et selskab i London, som bl.a. sælger Co2 kvoter. Et investorprodukt, som ikke ville have haft nogle videre chancer for overlevelse og indtjening uden hans film ”Den ubekvemme sandhed”. Al Gore har også fjernet store overdrivelser om klimaet i hans foredrag efter kritik. Læs mere i NY times fra d. 24. februar 2009 tinyurl.com/nygore

Jeg er fuldstændig enig i, at der skal skiftes til vedvarende energi grundet det faldende udbytte fra olieindtægterne fra Nordsøen. Men dette skifte skal ikke foregå på en gigantisk klimaløgn. Og da slet ikke på grundlag af IPCCs dybt mangelfulde computermodeller uden alle væsentlige faktorer.

I øvrigt oplever andre planeter i solsystemet også ”global opvarmning”. Pluto oplever også højere temperaturer: tinyurl.com/plutoervarm IPCC, Connie Hedegaard og resten af klimatilbederne må hellere gøre noget ved klimaet på Pluto. I det hele taget finder jeg det dybt mærkværdigt, at Henrik Svensmarks solteori bliver stemplet som kontroversiel af medierne. Vi kan jo alle i disse dage konstatere dens kræfter.

Almindelig sund fornuft danner åbenbart ikke længere grundlag for ”klima-debatten”.

Det er istedet dommedagsprofetier om klimaets undergang, som har taget førersædet.

Flemming Leer Jakobsen,
d. 16. juni 2009

Comments

Ros

Kære Flemming,
Fantastisk blog :-)
Hvorfor har jeg ikke set den før?
"...Termitter udleder angiveligt også 50 Mia. tons Co2 om året...". Er det virkelig rigtigt?
Husker at de såkaldte forskere i slutfirserne talte om, at vi bevægede og mod en menneskeskabt istid, men det blev åbenbart upopulært. De har vist også ændret global opvarmning til "klimaforandringer". Flot helgardering.

Hvis vi reducerer vores CO2 udledning med 50%, hvad gør vi så om 40 år, hvor vi er dobbelt så mange på jorden + en økonomisk vækst på 2% pa. (=120% på 40 år), hvilket betyder mere end dobbelt forurening om blot 40 år, trods en reduktion på 50% nu og her.

HVIS der er et forureningsproblem, burde man tage fat i kilden frem for symptomet. Vi er og bliver for mange, men mon ikke et par raske pandemier løser det problem når tid er, hvis vi ikke selv gør det?

Godt man ikke går og har ondt i maven af dårlig samvittighed over dette klimanonsens, men meget irriterende at høre på og blive beskattet af ;-)

Faldt lige over noget "sjovt": http://www.dmi.dk/dmi/to_kulderekoder_pa_indlandsisen

Mange hilsner
Lars

Man bliver altid lidt nervøs

Man bliver altid lidt nervøs når et emne konstant præsenteres ensidigt. Forklaringsgraden af klimamodellerne er uden tvivl et key issue, og det hører vi desværre ikke meget om. Det er derfor forfriskende at høre nogle andre tanker om spørgsmålet

Ja, det er ren propaganda

Hej,

Tak for dit indlæg.

Det lyder som om, at du har god kritisk tilgang til emnet. Så jeg vil opfordre dig til, at få en blog her på siden, hvor du frit kan skrive indlæg.

Desværre bliver "klimaskeptikere" udstillet som latterlige og ligestillet med kættere af den officielle "religion" og videnskabelige kritikere har svært ved at få offenliggjort materiale, som går imod den officielle vedtagne dagsorden.

Det er vigtigt for debatten og fakta, at alle nuancer kommer ud til et større publikum. Der håber jeg hen af vejen at denne blog kan hjælpe lidt med til.

Selve det at FNs Klimapanel nu står som de officielle spåmænd med eneret til at sætte dagsordenen bør få enhver selvstændig tænkende person til at stille spørgsmål ved hele sammenkoblingen imellem CO2 og klimaet.

Mvh
FlemmingLeer

Klimaløgnen og svineinfluenza

Klimaløgnens udbredelse kan sammenlignes med influenzaen.
Den slår ned hvor man mindst venter det og selv personer som burde have et godt immunforsvar, - klimaforskere og andre videnskabsmænd i beslægtede fagområder, falder for smitten.
Det er beskæmmende for os almindelige verdslige borgere, der bare har den last at vi læser bøger og websites og dermed har lært ikke at falde for det tilsyneladende, men derimod søger efter roden og essensen i alle emner og debatter.
Jeg er helt på linie med det, du skriver i din blog og afventer frygtsomt resultatet af klimakonferencen i København.
En af de artikler som vækkede mig til dåd var en artikel i Kristelig Dagblad: http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/340803.
Den gav lyst til at snuse mere rundt og der kommer jo mange artige ting frem, når man bladrer i den store webbog.
F.eks. http://motls.blogspot.com/2008/08/oslo-2008-33rd-igc-geologists-are.html.
Der dukker hele tiden nye videnskabelige kommentarer og undersøgelser frem. Jeg bliver helt forpustet.
Lad os krydse fingre for sandheden.
Mvh Ole Skou, Kolding