FlemmingLeer's blog

Vejr afhængige derivater for 9.5 Mia. blev omsat på Chicago Mercantile Exchange Globex i 2011

I dette nyhedsklip fra The Weather Channel den 12. december 2012 fortælles der om, at spekulation i derivater er over de sidste 20 år steget fra stort set ingenting til i 2011 at udgøre 9.5 Mia. US-dollars på Chicago Mercantile Exchange - Globex.

30 procent af den amerikanske økonomi er direkte eller indirekte berørt af vejrforhold som f.eks. orkaner. Det drejer sig om blandt andet entrepenørfirmaer, energileverandører, landbrug & skihoteller.

Det er primært virksomheder inden for energisektoren, der benytter sig af denne form for risikoafdækning.

Desværre kun på engelsk. Læs mere>>

Dobbelttænkning i klimadebatten om isens afsmeltning på Arktis

Det går langt hurtigere med isens afsmeltning, end modellerne kan forudsige, advarer klimaforskere i ny analyse.

Nok så bemærkelsesværdigt er det, at den målte afsmeltning år for år markant overstiger, hvad klimaforskernes modeller har forudsagt. Læs mere>>

Side oppe igen

Efter en sikkerhedsopdatering gik hjemmesiden ned.

Som du ser er den nu genetableret.

Mvh
FlemmingLeer

Klimateoriens modstridende tanker - Verdens største kollektive kognitive dissonans

Det bliver noget værre vås, når FNs klimapanel (IPCC) hævder at kunne forudsige klimaet i år 2100 på baggrund af en ufuldstændig viden & historiske data om temperaturer.

Med andre ord hævder "klimavidenskaben" at kunne forudsige klimaet om 87 år !

Hvis FNs klimapanel kan forudsige dette med høj statistisk sikkerhed, så synes jeg at IPCC skulle forudsige vejrudsigten det næste år. Læs mere>>

Solen havde næsten ingen betydning for klimaet ifølge IPCC i 2007

Jeg har i lang tid ment grundlæggende, at der kan stilles store spørgsmålstegn ved den globale menneskeskabte opvarmning som følge af CO2-udledning.

Klimavidenskaben kender ikke alle faktorer, der har betydning for klimaet på jorden.

Jeg finder det mest bemærkelsesværdigt at IPCC 4. rapport fra 2007 kun giver solen en andel af indvirkning af klimaet på jorden med +0,12 mens CO2 giver en højere påvirkning af klimaet med +1,66

Se figur 2.4 her: Læs mere>>

Ny overraskende forskning: Indlandsisen smelter ikke så hurtigt som frygtet

- Der er ingen tvivl om, at det vi ser lige nu er alvorligt, men der er også naturlige svingninger. Grundlæggende kommer det ikke til at gå så hurtigt, som mange ellers går og frygter, siger forsker Kristian Kjeldsen til DR Nyheder.

Forskningen viser, at den voldsomme afsmeltning, vi har set inden for de seneste fem til otte år vil aftage og blive mindre markant. Læs mere>>

Ingen grund til panik om at Grønlands indlandsis smelter 2012

- Det, de her billeder er udtryk for, er, at der har været tøvejr. Det vil sige, at den 12. juli er der plus-grader alle de steder, hvor der er rødt. Men det er altså ikke indlandsisen, der er smeltet, det er sne og is på overfladen, siger Signe Andersen, der er Seniorforsker ved De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS, red.), til bt.dk.

Hun mener derfor ikke, at der er grund til bekymring eller panik nu og her. Læs mere>>

Der har været varmere på Grønland i 1930´erne med mindre Gletscher is end idag

Gletsjerne i Sydøstgrønland er på kraftig retur med den nuværende globale opvarmning. Men ny forskning på Københavns Universitet viser nu, at gletsjerne også er robuste og kan gendannes i løbet af relativ kort tid, hvis klimaet ændrer sig i koldere retning.

Forskernes resultater bygger bl.a. på en samling danske luftfotos fra 30’erne, kombineret med moderne metoder som satellit-overvågning, computerbearbejdning af data og feltarbejde. Forskningsresultaterne har vakt så stor international opsigt, at de er offentliggjort som forsidehistorie i det anerkendte videnskabelige tidsskrift Nature Geoscience. Læs mere>>

8 år med statisk temperaturer afliver menneskeskabt global opvarmning fra co2

Se den her:


Eller på youtube.com: http://youtu.be/uh20cnLwCiw

Se 13:40 i videoen, hvor Professor Bob Carter nævner 8 år med statiske temperaturer samtidigt med 4 % mere Co2 i atmosfæren.

Dermed er klimateorien i praksis blevet aflivet.

Tak for Doris for at gøre opmærksom på denne.

Via Læs mere>>

Eksperiment i CERN understøtter Henrik Svensmarks solteori

Eksperiment på CERN leverer nu ny dokumentation for, at kosmisk stråling styrer klimaet på Jorden - ligesom den kontroversielle danske forsker Henrik Svensmark mener.

/ Klima: Eksperiment i CERN understøtter Svensmarks teorier (Videnskab.dk) (25. august 2011)

Syndicate content