Påskeøens civilisation blev ikke udslettet af klimaændringer

For præcist 288 år siden blev en lille ø langt ude i Stillehavet opdaget af folk udefra og opkaldt efter påskedag. TV2 Nyhederne har besøgt den.

Ny forskning fra professor i antropologi Terry L. Hunt ved Hawaiis universitet afviser spekulationer om Påskeøens undergang som følge af klimaændringer. Det skyldes rotter & sygdom blandt beboerne viser ny faktuel videnskabelig viden.

Påskeøen: mysterium løst ? (Nyhederne.tv2.dk) (4. april 2010)

Læs mere her på Terry L. Hunts profil på Hawaii Universitets hjemmeside:
Terry Hunt, PhD  (anthropology.hawaii.edu)

At mange så hjernedødt abonnerer på Fns klimapanels spådomme om klimaet i år 2100 (Ja, du læste rigtigt !) undrer til stadighed mig.

Fns klimapanels rapport inkluderede ikke menneskers & dyrs samlede udledning af Co2 i deres rapport fra 2007. Hvert menneske udånding 20 liter co2 i timen & med 6.7 Mia. er det jo en del på årsplan. Læg dertil dyrs udånding & tallene er gigantiske.

Men uden disse faktorer kan pseudorapporten fra IPCC i 2007 konkludere, at klimaændringen på jorden skyldes udledning af fossile brændstoffer i atmosfæren.

Løgnen er siden blevet en offentlig sandhed.

Men bare fordi at "videnskabsmændene" i Fns klimapanel er akademikere har de ikke fået magiske spåmænd & - kvinde egenskaber om klimaet om 90 år.

Hvis de havde det kunne de jo med lethed forudsige vejret det næste års tid her på jorden med over 100 procents nøjagtighed.

Eller også kan de ikke...

Hvad tror du selv ?

Comments

Vejr og Klima

Du har åbenbart ikke forstået ligheden mellem og forskellen på vejr og klima.

Jow, det er begge statistik

Jow,

Begge ting baserer sig på tal & dermed statistik, som er historiske data.

Der er ingen, der kan forudsige fremtiden.

Men det er du måske ikke enig med mig i ?